گفتگوی هارمونیک | Harmony Talk

گفتگوی هارمونیک شش ساله شد

با همیاری و همراهی شما دوستان “گفتگوی هارمونیک” به شش سالگی خود رسید. در این شش سال فعالیت توانستیم ۲۲۱۷ مطلب تولید کنیم که هر روز شاهد منتشر شدن آنها در فضای وب بودید. در طول فعالیت “گفتگوی هارمونیک” نویسندگان زیادی با سایت همکاری داشتند که از این تعداد افرادی به صورت نویسنده دائم سایت درآمدند.

در ششمین سال فعالیت سایت دو نویسنده جدید نیز به سایت پیوستند که پیشتر مطالب آنها را در سایت دیده اید.

محسن قانع بصیری نظریه پرداز و نویسنده نام آور و با سابقه و نیز گیتی خسروی خواننده سرشناس آواز کلاسیک، همکاران دائم جدید سایت هستند که از این پس مقالات بیشتری از این دو نویسنده روی سایت خواهید دید.

با همکاری محسن قانع بصیری با سایت طبعا در این سال مطالب بیشتری در زمینه فلسفه موسیقی در سایت خواهید دید، همینطور مطالب مختلفی در زمینه آواز کلاسیک و روش های تدریس موسیقی کلاسیک از گیتی خسروی بر روی سایت قرار میگیرد.

در سال گذشته یکی از نقایص سایت، ازکار افتادن طولانی مدت تالار گفتگو بود و دلیل اصلی آن مشکلات فنی ای بود که از طرف نرم افزار های اسپم بوجود می آمد؛ در صورت یافتن مدیری قابل برای تالار گفتگو سعی داریم به شکل مناسبی این قسمت از سایت را هم راه اندازی کنیم.

در سال گذشته مطالب زیادی را در زمینه ساخت ساز ها و مسائل آن روی سایت قرار گرفت که در سال ششم از فعالیت روند جدی تری خواهد گرفت و مخصوصا سعی خواهیم داشت در سالهای پیش رو، همایش ها و جلساتی را برای علاقمندان در این زمینه برگزار کنیم.

در سالی که گذشت مطالب زیادی در مورد تالار های مشهور کنسرت و آهنگسازان بزرگ دنیا و نیز قطعات مشهور نوشته شد؛ قصد داریم در این سال به طور جدی تر به معرفی آثار بزرگ موسیقی بپردازیم.

طبیعتا برنامه ها و پروژه هایی که تیم “گفتگوی هارمونیک” برای سال آینده در نظر دارد، منحصر به مطالب گفته شده نمیباشد و سعی داریم در ادامه فعالیتمان وارد فازهای جدیدی شویم که به تغییر محیط اجتماع و هنر ایران ارتباط دارد. تیم “گفتگوی هارمونیک” همواره از طریق ایمیل پذیرای انتقادات و پیشنهادات مخاطبین عزیز میباشد.

گفتگوی هارمونیک

گفتگوی هارمونیک

مجله آنلاین «گفتگوی هارمونیک» در سال ۱۳۸۲، به عنوان اولین وبلاگ تخصصی و مستقل موسیقی آغاز به کار کرد. وب سایت «گفتگوی هارمونیک»، امروز قدیمی ترین مجله آنلاین موسیقی فارسی محسوب می شود که به صورت روزانه به روزرسانی می شود.

دیدگاه ها ۱۴

بیشتر بحث شده است