گروه تنبورنوازان واله به سرپرستی و آهنگسازی حیدر کاکی در فرهنگسرای ارسباران روی صحنه میروند. گروه تنبورنوازان واله به آهنگسازی حیدر کاکی در روز جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲ از ساعت ۲۰ در فرهنگسرای ارسباران روی صحنه میرود. این اجرا به تهیه کنندگی یاسر یگانه و با اجرای قطعاتی به آهنگسازی و تنظیمِ حیدر کاکی روی صحنه میرود.
تصنیف فریاد با شعری از حافظ، آواز بر اساس مقام شاخوشینی با شعری از باباطاهر، تصنیف پریزاد با شعری از سعدی، قطعه بیکران (بیکلام)، تصنیف هی لاوه شعر (آهنگ فولکلور)، دو نوازی تنبور و کمانچه، تصنیف وه هار (بهار) با شعری از مولوی کرد، سه نوازی تنبور، کمانچه و دف، تصنیف واران (آهنگ فولکلور)، مقام ساروخانی (تنبور و آواز)، تصنیف بر اساس مقام خانه میری با شعری از بیسارانی؛ قطعات اجرایی در این کنسرت هستند.
گروه تنبور نوازان واله سال ۱۳۹۴ به سرپرستی حیدرکاکی تشکیل شد. این گروه فعالیت خود را با هدف حفظ و اشاعهی فرهنگ موسیقایی تنبور و تولید آثاری فاخر بر اساس ته رزهای باستانی تنبور شروع و در ادامه با حمایت و معرفی هنرمندان با استعداد و جوان برگزیده در جشنوارههای سراسری موسیقی به جامعه هنری و دعوت از آنها به این گروه فضایی را برای عرضه تواناییهایشان در اجراهای زنده فراهم کرده است.
هنرمندانی که در اجرای پیش رو در ترکیب گروه تنبورنوازان واله روی صحنه میروند عبارتند از: مریم شهبازی: همخوان، نفیسه سادات عبدالبقایی: نوازنده تنبور، زهره کرمی سفیدی: همخوان و نوازنده تنبور، عابدین ملکی: نوازنده تنبور، مهدی مریدی: نوازنده تنبور، فاطمه غلامی: نوازنده تنبور، تارا افضلی: نوازنده تنبور، خشایار محمدی: نوازنده تنبور، علیرضا گلبابایی: نوازنده تنبور، سید سیروان یادگاری: نوازنده تنبور، رها افضلی: همخوان، نوازنده تنبور، شهریار امینی: نوازنده تنبور، معین صفری: نوازنده تنبور، سیامک عزیززاده: نوازنده دف، بصیرا حسینپناهی: نوازنده دف، مهدی میری زاده: نوازنده تارباس، رضا احمدی: نوازنده کنترباس، همایون کاکی: نوازنده کمانچه.
کنسرت گروه تنبورنوازان واله روز جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲ از ساعت ۲۰ در فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند بلیتهای این کنسرت را از طریق سایت ایران کنسرت تهیه کنند.
***
حیدر کاکی متولد سال ۱۳۵۱ منطقه گوران کرمانشاه، نوازنده تنبور، تار و سه تار، دانش آموختهٔ مقطع کارشناسی موسیقی و کارشناسی ارشد آهنگسازی از دانشگاه سوره تهران است. وی نوازندگی تنبور را از کودکی شروع کرده و محضر اساتید قدیمی تنبور چون درویش علی میر درویشی و سید قاسم افضلی را درک کرده و طی سالیان متمادی از محضر استاد علی اکبر مرادی بهره برده است. این هنرمند در زمینه فراگیری موسیقی دستگاهی از محضر علی اکبر شکارچی، عطا جنگوک و داریوش پیرنیاکان و در زمینه پژوهش موسیقی نیز از محضر محسن حجاریان و ساسان فاطمی و در زمینه موسیقی کلاسیک غربی نیز از محضر استادان مصطفی کمال پورتراب، تقی ضرابی، محسن الهامیان، وارطان ساهاکیان و کیاوش صاحب نسق بهرهمند شده است.
۱ نظر