گفتگوی هارمونیک | Harmony Talk

چهارمین دوره فستیوال گیتار کلاسیک بندرعباس برگزار می‌شود

فستیوال سالانه گیتار کلاسیک بندرعباس در اردیبهشت ۱۴۰۱ در سه بخش رسیتال، کارگاه و سمینار با حضور اساتید مطرح کشوری توسط میثم پشتاره تاسیس شد. چهارمین دوره این فستیوال در تاریخ ۱۵، ۱۶ و ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد که با سه رسیتال، یک کوارتت، دو سمینار، سه کارگاه و مسابقه (در سه رده سنی) با برنامه‌های بیشتری نسبت به دوره‌های قبل میزبان شرکت کنندگان است.

به بهانه این دوره برگزاری، میثم پشتاره مدیر و بنیانگذار فستیوال گیتارکلاسیک بندرعباس در این باره می‌گوید:
به عقیده من جامعه گیتار کلاسیک ایران از حیث دسترسی به اطلاعات بروز و محتوای آموزشی، با وجود بیشتر شدن اساتید جوان و تحصیل کرده و برخورداری از شبکه های مجازی بین المللی، وضعیت متناسبی دارد.

اما مسئله‌ای مهم‌تر از آن وجود دارد که در صورت فقدانش نتیجه پیشینه طولانی تدریس آکادمیک گیتار کلاسیک در ایران، منتهی به وضعیت منفعل و بدون دورنما با فعالیت‌های اندک و جسته و گریخته کنونی می‌شود و آن چیزی نیست جز انگیزه تلاش. و این مهم با امکان مجالی برای ارائه و ارزیابی و همکاری صمیمانه اساتید محقق می‌شود.

این مقدمه من را به انگیزه تاسیس این فستیوال می‌رساند که فراهم کردن فرصتی برای ارائه و اجرا، آموزش و فرهنگ سازی و تبادل دیدگاه می‌باشد.

این فستیوال یک رویداد صرفا استانی نیست و پذیرای همکاری با همه اساتید کشور که تمایل به برگزاری کنسرت و ارائه‌ی محتوای آموزشی دارند می‌باشد. جای امیدواری است که تعداد هنرجویان شرکت کننده از استان و شهرهای دیگر، در هر دوره رو به افزایش است.

خوشبختانه این رویداد برای شرکت کنندگان بسیار انگیزه بخش بوده و در حال حاضر گیتار کلاسیک بندرعباس به سطح قابل قبولی رسیده است.

از آنجایی که به عقیده من اجرای صحنه‌ای و ارتباط واقعی با مخاطب برای یک نوازنده گیتار کلاسیک باید از اهداف اصلی باشد، این فستیوال قصد دارد در کنار بخش‌های آموزشی در آینده به اجراهای صحنه‌ای بیشتر بپردازد.

شایان ذکر است که این فستیوال به صورت مستقل و با هزینه شخصی اینجانب برگزار می‌شود و از محاسنش این است که با همکاری و مشورت با متخصصین مجرب انجام می‌گیرد و اجازه ورود محتوای فرمایشی و غیرحرفه‌ای داده نمی شود.

از آنجا که به اثرگذاری غیرمستمر و بدون برنامه معتقد نیستم امیدوارم این فستیوال با پیدا کردن حامی مالی فعالیت خود را با اطمینان بیشتری ادامه دهد. هر چند حضور حامیانی هنردوست که برای بخش مسابقه جوایزی را اهدا کردند اتفاق مسرت بخشی بود.

در پایان از اساتید این دوره، محمد خسروی دانش، حسین درست‌پور و پیمان شیرالی سپاسگزارم و همچنین همکاری با اساتیدی چون شاهرخ رحیمی، حامد فتحی، میثم اسدیان، سعید مکوندی، حسن دیمه‌ای و مسعود شجاعی در دوره‌های پیش موجب افتخار است.

گفتگوی هارمونیک

گفتگوی هارمونیک

مجله آنلاین «گفتگوی هارمونیک» در سال ۱۳۸۲، به عنوان اولین وبلاگ تخصصی و مستقل موسیقی آغاز به کار کرد. وب سایت «گفتگوی هارمونیک»، امروز قدیمی ترین مجله آنلاین موسیقی فارسی محسوب می شود که به صورت روزانه به روزرسانی می شود.

۱ نظر

بیشتر بحث شده است