فردا جمعه بیست و بیست و سوم اردیبهشت، همچون سالهای گذشته روستای دریکنده بابل میزبان اهالی هنر خواهد بود. در ادامه نوشته علی عزتی، مدیر عامل انجمن هنرمندان خود آموخته ایران را میخوانید:
خیز تا بر کلک آن نقاش جان افشان کنیم
کاین همه نقش عجب در گردش پرگار داشت
بی گمان به اعتبار همه دستاوردهای فرهنگی و هنری که زمینه های بی شماری را جهت تبلور ارزش های به هنجار فراهم می سازد، به شهود تازه ای از ثبت لحظه های تاریخمند دست می یابیم که به یمن حضور مفاخر هنری که پشتوانه های ملی ماست ، حاصل شده است.
ایران با انبوه یادمان های جهانی ارزشمندش با شکوهترین دوره های تاریخ جهان را با خود همراه دارد، انبوه آئین ها و تنوع قومی و ملی در گستره هایی بدیع که کانون تعامل بسیاری از ظرفیت های تجربه شده می باشد .
اینک در آستانه هزاره سوم در بستر دیگرگونه ای در مسیر پر شکوه تاریخ هنر، کمی آنسوی ما بدون پیرایه، در خوانشی متفاوت با مضمونی نو و بدیع بنام مکرمه «سر حلقه درخشان نبوغ و بداعت» که با فانوس خیال خویش، چنان مشعلی فروزان بر تارک بی تکرار تاریخ، مهر شفقت می زند، آئینه تمام نمای نسل های پیش روی ما شده و با شولائی غنوده در عطر بهار نارنج در جغرافیایی مشترک سرنوشت و سرشت مشترک مان، مهرانه، مشق معنا می کند.
در تاریخ ۲۳/۲/۹۰ در دریکنده بابل در خانه موزه مکرمه تجمیعی مهرانه از ظرفیت های فرهنگی و هنری رخ می نماید که در قالب کارگاه نقاشی اتفاق می افتد و همزمان با حضور هنرمندان خود آموخته و نمایش آثارشان و به ویژه حضور یاسمین سینایی به لحاظ اجرایی در بخش نقاشی و حتی در بخش هائی دیگر، اجرای گروه کر ری را و نوازنده های محلی به یقین و به رغم تفاوت ها، به برداشتی مشترک دست خواهیم یافت.
تا دیداری دیگر بدرود
۱ نظر