دانلود قانونی آلبوم «صنم ناهنجار» جدیدترین آلبوم «علی قمصری» آغاز شده است. «علیرضا برنجیان»، خواننده و «رضا افشاری» شاعر این اثر هستند. این آلبوم توسط «مصباح قمصری» ضبط و میکس شده است. از جمله نوازندگانِ این اثر میتوان به کامران منتظری، امیر فرهنگ اسکندی، المیرا نعمتزاده، علی فربدنیا، اشکان مرادی، کیوان دباغی، نگاز اعزازی، هانیه کیان و میثم مروستی، در کنار علی قمصری اشاره کرد.
علاقهمندان میتوانند جهت دانلود قانونی این اثر، به سایت alighamsari.net مراجعه کنند. علاوه بر آن این اثر در سایت آیتونز و اسپاتیفای نیز در دسترس است.
«رضا افشاری» -شاعر این اثر- دربارهی این اثر نوشته است: «در این هیاهوی گنگ، در آشوب زمخت جهان، واژهای که بیمحابا بر زمین نازل شد بیآنکه نامش را بدانیم صدایش را شنیدیم، ابتدا صدا بود و سپس کلمه. صدا بر حفرهی ساز نشست تا عشق را زبان سخن باشد صدایی ورای مرزها و مرضها به گواه تاریخ دریافتهایم که هنر حماسهی محبوبان است و معجزهی شوریدگان آنان که از «خمشی» میخوانند و روشنایی میآفرینند! آنان که به ناهنجاری باشکوه عشق دچارند، زخمه بر ساز میزنند تا زخمی از رخ جهان کم شود. این اثر تجربهای بیوقفهی ذهنی جسور و جستوجوگر در ساحتِ بکر و بیکران هنر است آنجا که سیمهای خاردار تعصب به سازهای زهی مبدل میشوند تا صدا را با احترام از مرزهای زبان عبور دهد.»
این اتفاق در حالی رخ میدهد که این آهنگساز و نوازندهی نامی به تازگی مشغولِ اجرای نخستین کنسرتهای داخلی «زن هزار ساله» با موسیقی خودش و بازی سارا رسول زاده بوده است.
پروژه نمایشی-موسیقایی «زن هزار ساله»، با طرحی از لیلی عاج و نویسندگی احسان افشاری، پس از حضور موفقش در فستیوال فمین سوئد، اولین اجرای داخل کشورش را در شیراز رقم زد. این اجرا که بر اساس طرحی از «لیلی عاج» ساخته و پرداخته شده است.
علی قمصری (آهنگسازی و نوازندگی تار-دیوان) و کامران منتظری (سازهای کوبه ای) روایت موسیقایی سارا رسول زاده را بر عهده دارند. همچنین پریسا صبوری نژاد و عزالدین توفیق، مشاورین هنری این پروژهاند.
«زن شرقی» (FeminEast) عنوان جشنوارهای با موضوع زنان است. زنانی کمتر دیده و شنیده شده که پاییز امسال در این رویداد، لیلى عاج کارگردان تئاتر کشورمان با نمایشی تحت عنوان مادر هزار ساله را با نوازندگی علی قمصری (تار و دیوان) و هیوا خطیب (سازهای کوبهای) و بازی سارا در آن شرکت داشت.
مادر هزارساله، شامل مونولوگهایی از زبان ۴ زن ساکن در غرب آسیا (افغان، عرب، ترک و کُرد) است که نوزادشان را در دل جنگ به دنیا میآورند.
۱ نظر