دومین دوره این مسابقه در دو بخش و بدون احتساب شرط سنی بدین ترتیب برگزار خواهد شد:
۱- بخش سولو
۲- بخش دوئت گیتار ( دو گیتار / گیتار – فلوت / گیتار – ویلن / گیتار – پیانو )
** مراحل کلی مسابقه به شرح زیر است :
مرحله اول : ارسال آثار و باز بینی
مرحله دوم : مسابقه بخش های سولو و دوئت در ” خانه هنرمندان ”
مرحله سوم : مسابقه چهار فینالیست سولو و چهار گروه فینالیست دوئت در” سالن رودکی ”
**هر بخش فقط یک برنده خواهد داشت و جوائز شامل سکه طلا و اجرای یکی از کنسرتوهای رپرتوار گیتار کلاسیک با ارکستر مجلسی ” کا مه راتا ” در سالن رودکی است . نفر اول بخش گیتار سولو به عنوان مدرس گیتار در کنسرواتوار تهران برگزیده خواهد شد .
**پارتیتور آثار منتخب ، فرم مخصوص و سایر اطلاعات ضروری مراحل مسابقات روی سایت رسمی www. mirhadi.comبه صورت رایگان قابل دسترسی است و اسامی پذیرفته شدگان و تاریخ های مورد نیاز بصورت رسمی از این سایت به اطلاع خواهد رسید.
** رئیس هیئت داوران : دکتر سیمون آیوازیان
** دبیر اجرائی مسابقات : کیوان میرهادی
۱- مسابقه بخش سولو گیتار کلاسیک
قطعات اجباری :
۱- DOMENICO SCARLATTI : Sonata in (A)
۲- MAURO GIULIANI : Les Folies d’Espagne, op. 45
**شرکت کنندگان باید قطعات فوق را فقط روی سی دی ( AUDIO – MP3 – VCD – DVD) و با برنامه های نرم افزاری معمول و نظایر آن ضبط نمایند . ( فلش ، موبایل ، ضبط خبرنگاری ،…)
**شرکت کنندگان باید یک قطعه اختیاری از رپرتوار استاندارد گیتار کلاسیک به دلخواه خود انتخاب
و فقط نام آن را در فرم مخصوص مسابقه قید کنند . توجه داشته باشید که در مرحله اول ، ضبط قطعه اختیاری سولو روی سی دی لازم نیست و سی دی ارسالی برای گزینش مرحله اول فقط منحصر به دوقطعه اجباری خواهد بود .
** زمان ارسال سی دی و نام نویسی : ۱۵ / ۴ / ۸۵ لغایت ۷ / ۵ / ۸۵
** شرکت کنندگان باید فرم مخصوص مسابقه ، فتوکپی شناسنامه ، دو قطعه عکس ۳در۴ ، و فیش ۱۵۰۰۰۰ ریالی را به حساب ۸۰۰۲۹۲۶ بانک ملی شعبه عباس آباد غربی کد ۸۰۳ بنام کیوان میرهادی واریز و تمامی مدارک رابه آدرس : ( تهران – صندوق پستی ۵۷۴۱ – ۱۴۱۵۵) در پاکت پستی ارسال و قبض رسید را تا زمان اعلام پذیرش برای مرحله دوم نزد خود نگاه دارند .
** مبلغ واریز شده غیر قابل عودت خواهد بود . **
۲- مسابقه بخش دوئت گیتار کلاسیک
بند الف ) دوئت گیتار / گیتار
قطعات اجباری: ( فقط دو قطعه برای اجرا در مراحل مسابقه انتخاب و روی سی دی ضبط گردد):
۱- FERDINAND CARULLI : Largo & Rondo OP. 34
۲- J. S. BACH : English Suite : Allemande or courante
۳- ASTOR PIAZZOLLA : Libertango
قطعات اختیاری :
فقط یک قطعه از میان قطعات زیر در فرم مخصوص مسابقه نوشته شود(ضبط نکنید ):
۱- J .S. BACH : Fugue ( a 3 Voix ) – transcription : Emilio Pujol
۲- FRANCIS POULENC : Valse – transcription : Emilio Pujol
۳-DOMENICO SCARLATTI : Sonata in E – transcription : A . Lagoya
۴- ENRIQUE GRANADOS : Intermezzo – transcription : Jose De Azpiazu
۵- DOMENICO SCARLATTI : Sonata in d- minor / -transcription : A . Lagoya
۶- JORGE CARDOSO : Milonga
۷- SILVIUS LEOPOLD WEISS : Duet fur Gitarren
۲- مسابقه بخش دوئت گیتار کلاسیک
بند ب ) گیتار / ویلن- گیتار / فلوت – گیتار / پیانو
فقط یکی از قطعات اجباری زیر یا در استاندارد و سطح این قطعات ( ضبط گردد ) :
۱- ASTOR PIAZZOLLA : Café ۱۹۳۰
۲- JEAN BAPTISTE LLOILLET : Sonate in A – MOLL op.1 , No. 1
۳- LUIGI BOCCHERINI : Introduction & Fandango
۴- HEITOR VILLA – LOBOS : Bachianas Brasilieras No.5
۵- ANTONIO VIVALDI : Guitar Concerto in D – Major
۶- NICOLO PAGANINI : Centone di Sonate : Sonate I and, Sonate III
۷- NICOLO PAGANINI : Sonata Op. 3, NOs. II & III
۸- MAURO GIULIANI : Grand Sonata ( grosse serenade)
** شرکت دوئت های دیگری جز موارد بند( ب ) به شرط اجرای قطعات بالا یا قطعات استاندارد ، با صلاحدید هیئت داوران قابل قبول خواهد بود . ( یکی از دو ساز حتما باید گیتار از هر نوع باشد. شرکت کنندگان گیتار الکتریک باید clean بنوازند و قطعه حتما رپرتوار استاندارد کلاسیک باشد . آمپلی فایر باید توسط خود نوازندگان محترم تهیه گردد و هیئت برگزاری مسئولیتی از این بابت نخواهد داشت .
**شرکت کنندگان بند الف باید فقط دو دوئت از سه دوئت اجباری دو گیتار را فقط روی سی دی و به صورت ( AUDIO – MP3 – VCD – DVD) و با برنامه های نرم افزاری معمول و نظایر آن ضبط نمایند. ( فلش، موبایل، دوربین دیجیتال، انواع ضبط های خبرنگاری و… )
** شرکت کنندگان بند الف باید یک دوئت اختیاری از رپرتوار ارائه شده ( یا در حد قطعات پیشنهادی ) را انتخاب و فقط نام آن را در فرم مخصوص مسابقه قید کنند . توجه داشته باشید که به ضبط قطعه اختیاری درمرحله اول نیازی نیست .
** دوئت شرکت کننده در بند ب نیز باید قطعه اجباری را روی سی دی به ترتیبات یاد شده ضبط کنند .
** هر گیتاریست شرکت کننده می تواند همزمان در دو بخش سولو و دونت ( یکی از بند های الف یا ب )
شرکت کند منوط به اینکه هر بخش را در پاکت و فرم و مرحله کامل جداگانه نام نویسی کند.
** شرکت همزمان در دو بخش الف و ب از بخش های دوئت مجاز است .
** شرکت همزمان برای دو بخش از تخفیف ۲۵۰۰۰ ریال برای هر بخش برخوردار خواهد شد.
** مبلغ ورودی به مسابقه برای شهر های نزدیک تهران مانند تهران محاسبه خواهد شد .
** مبلغ ورودی برای شهر های دورتر : ۱۲۰۰۰۰ ریال و شرکت همزمان در دو بخش از تخفیف ۲۵۰۰۰ ریالی در هر بخش برخوردار خواهد شد . شرکت در سه بخش همزمان ممنوع است .
** هیئت داوران ، تاریخ ۸ تا ۱۵ مرداد ماه را زمان باز بینی آثار ارائه شده در نظر گرفته است .
** برگزیدگان مرحله اول به مرحله دوم راه یافته و برای اجرای صبح و عصر
یکشنبه ۲۲ مرداد ۸۵ دعوت خواهند شد . و تمام اطلاعات مربوط و اسامی در سایت
www.mirhadi.com به اطلاع عموم خواهد رسید .
** مرحله دوم مسابقه در محل ” خانه هنرمندان” به صورت رایگان و با حضور تماشاچیان
برگزار خواهد شد.در این مرحله چهار نفر فینالیست سولو گیتار کلاسیک و چهار فینالیست دوئت ( از مجموع برگزیدگان بندهای الف و ب ) انتخاب خواهند شد .
** تمام شرکت کنندگان در مرحله دوم ، موظف به اجرای کامل رپرتوار اجباری و اختیاری در حضور هیئت داوران و تماشاچیان خواهند بود .
** بعد از اتمام اجرای شرکت کنندگان ، هیئت داوران وارد شور شده و در همان روز اسامی فینالیست ها رسما در سالن وسپس درسایت رسمی و رسانه های گروهی به اطلاع عموم خواهد رسید .
** مرحله سوم ( فینال ) دومین دوره مسابقه کشوری گیتار کلاسیک تهران :
ساعت ۱۷ روز چهارشنبه اول شهریور ۱۳۸۵ شمسی در محل سالن رودکی با بهائ بلیط
۰۰۰/ ۴۰ و ۰۰۰/۳۰ ریال برگزار خواهد شد . فینالیست ها باید تمام قطعاتی را که در دور دوم اجرا نموده بودند دوباره در روز فینال اجرا کنند.
اجرا ها بهتر است از حفظ صورت گیرند . اجرا از روی پارتیتور به شرط کنترل و دقت و سرعت در چیدن و ورق زدن توسط خود نوازندگان و با پوپیتر های شخصی مانعی نداشته و در کسر امتیاز موثر نیست. همچنین توصیه می شود که گیتاریست ها با زیر پایی شخصی خود روی صحنه حاضر شوند.
برای دریافت اطلاعات کامل در مورد این جشنواره می توانید به وب سایت
“کیوان میرهادی” (www.mirhadi.com)
مراجعه کرده و نت و فرم داوطلبی را دریافت کنید.
من لینکهای مرتبط را دیدم و یادم افتاد قرار بود آقای میرهادی جواب خوانندگان را بدهند!میخواستم بدانم آقای میرهادی اصلا جواب دادند؟
ممنونم.
با سلام اصولا بوجود آوردن چنین مسابقاتی موجبات رشد و انگیزه بیشتر نوازندگان میشود اما سوال بنده این است با چه معیاری این جایزه برای نفر اول بخش سولو معین شده است : نفر اول بخش گیتار سولو به عنوان مدرس گیتار در کنسرواتوار تهران برگزیده خواهد شد .
این احمقانه ترین اتفاقی هست که بنده شاهدم چطور اجازه میدهید که اینقدر به وضعیت تدریس در گیتار را پایین آوریم آیا بر فرض نوازنده خوبی بودن شخص لیاقت و شایسنگی های لازم را برای تدریس آنهم در کنسرواتوار تهران دارا میباشد ؟! واقعا بنده متاسفم هر چند کنسرواتوار تهران مدتهاست کیفیت لازم را دارا نمیباشد و سوال دیگر بنده اینکه چطور آثای آیوازیان در مسابقات فلامنکو دا.رد هست هم در مسابقات گیتار کلاسیک واقعا باید به ایشون تبریک گفت که شعور هر دوسبک را دارا میباشند انشاا.. در مسابقات گیتار راک هم ایشان را بعنوان داور ببینیم..
با سلام اصولا بوجود آوردن چنین مسابقاتی موجبات رشد و انگیزه بیشتر نوازندگان میشود اما سوال بنده این است با چه معیاری این جایزه برای نفر اول بخش سولو معین شده است : نفر اول بخش گیتار سولو به عنوان مدرس گیتار در کنسرواتوار تهران برگزیده خواهد شد .
این احمقانه ترین اتفاقی هست که بنده شاهدم چطور اجازه میدهید که اینقدر به وضعیت تدریس در گیتار را پایین آوریم آیا بر فرض نوازنده خوبی بودن شخص لیاقت و شایسنگی های لازم را برای تدریس آنهم در کنسرواتوار تهران دارا میباشد ؟! واقعا بنده متاسفم هر چند کنسرواتوار تهران مدتهاست کیفیت لازم را دارا نمیباشد و سوال دیگر بنده اینکه چطور آثای آیوازیان در مسابقات فلامنکو داور هست هم در مسابقات گیتار کلاسیک واقعا باید به ایشان تبریک گفت که شعور هر دوسبک را دارا میباشند انشاا.. در مسابقات گیتار راک هم ایشان را بعنوان داور ببینیم..
سوال دیگر بنده از آقای میرهادی ایسنت معیار شما از انتخاب این دو قطعه اجباری چیست آیا شما تابحال شرایط مسابقات بین المللی گیتار را در جهان آگاه هستید ؟ در کجای جهان تنها ۲ قطعه اجباری را انتخاب میکنند ؟ و نکته آخر اینکه واضح و مبرهن است که شاگردان آثای میرهادی تسلط بیشتری بر قطعات دارند تا دیگرانی که شرکت نخواهند کرد …
salam agar yadetan bashad sale gozashte ham in mosabegehe bargozar shod va dar amal didim ke davarane mosabeghe bishtar bar asase manafee khodeshan ray dadand ta bar melake vagheiat!!.nokteye badi in ast ke moghei mitavan ye mosabegeghe ra mosabegheye keshvari namgozari kard ke davarane mosabeghe morede ghabule hamegan bashand na inke kasani bashand ke khodeshan 30 sal ast concert nadadeand !
ba nazaret doostan kamelan movafegham. in ke nafare avale guitar solo ejazeye tadris migire faje ast.
حامد جان (یک منتقد)،در شرایط فعلی آموزشگاهی موسیقی در کشور ما، چند دانش آموخته تدریس موسیقی سراغ دارید؟ به نظر من این نوع جایزه، یک حرکت مثبت است. در مورد شرایط مسابقات جهانی، آن مسابقات با استانداردهایی انجام میشوند که در کشور ما به قول شما هنوز شعورش موجود نیست. ما باید با بضاعت خودمان حرکت کنیم و یا پشت کیبورد بنشینیم و به شعور بقیه توهین کنیم.
ضمنا، در هیچ جای دنیا لزومی ندارد که داوران مسابقات موسیقی مورد قبول همگان باشند که اساسا چنین توافقی ممکن نیست. چه برسد در جامعه هنری گل و بلبل ما! افرادی که مایل باشند در مسابقات شرکت میکنند و اصولا چون مسابقات کشوری موسیقی و نوازندگی هنوز در کشور ما نهادینه نشده است، نمی شود چنین انتظاراتی داشت.
تنها با فکر مثبت، حرکت مثبت صورت میگیرد.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت گردانندگان محترم
برگزاری چنین مسابقاتی واقعا عالیست ولی خوب نظر
دوستان هم درست است که یک نوازنده خوب حتمامدرس خوبی نمی تواندباشدمتاسفانه خیلی از نوازندگان خوب ما
ازاطلاعات ساده تئوری هم عاجزند چه رسد به دروس تخصصی و….درضمن من اطلاع ندارم در همه مسابقات پول
می گیرند؟لطفا دوستان آگاهم کنید
ba salam ,behtar ast honarjuyan ziad khodeshan ra khaste nakonand chon motmaen bashid aghaye mirhadi az alan nafare avalo tain kardan ke che kasi biad tu conservatoire dars bede hamantor ke sale gozashte dar mosabeghe didim ke davarha dar marhaleye final chetor ghezavat kardan be tori ke raye davaran taghriban khalafe jahate raye jamiat bud
jamiati ke axare anha guitarist budand!behtar ast in mosabeghe ra mosabeghei beine shagerdane aghaye mirhadi va ayvazian namgozari konim ta mosabegheye keshvari !!!!
چه گرون
پیش از این گفتگوی هارمونیک برای دوستانی که خواسته بودند جواب سئوالات خود را از آقای کیوان میرهادی بگیرند، پاسخ ایشان را فرستاده بود. در صورت تمایل شما، میتوانیم به زودی این پاسخ ها را در سایت قرار دهیم.
جناب «آقای منتقد»!
شرط اول انتقاد خواندن کامل مطلب است. از خیر داشتن سواد کافی در زمینه موسیقی و جمله بندیهای درست حین نوشتن مطلب میگذریم.
در بالا نوشته شده که علاوه بر دو قطعه اجباری شرکت کنندگان باید یک قطعه به دلخواه انتخاب کنند.
————
و جناب «کامران»!
لطفا در مورد اشخاصی که شاید تنها اسمشان را شنیدهاید، نا آگاهانه قضاوت نکنید.
هرچند قضاوتهای «آگاهانه» دیگران را هم بسیار دیدهایم.
ye ede adam aslan aghaye mirhadio nemishnasid oomadid nazar dadid.(dar zemn mosabeghe davare khareji dare)
سلام…من نمی تونم برای گرفتن نتها وارد سایت میرهادی بشوم…چه کنم؟
این اشکال به زودی حل میشود.
در این سایت اعلام شده در سایت کیوان میرهادی فرم شرکت در مسابقه دومین دوره مسابقه کشوری گیتار کلاسیک تهران درج شده همچنین نت های اجباری مربوط به این مسابقه نیز درج شده است لیکن پس از جستجوی فراوان ظاهرا” فراموش شده است در این سایت چنین چیزی باید پیدا نمود لذا در صورتی که سایت آاقی مرهادی چنین مسئولیتی را متقبل نشده لطفا” فرم ثبت نام و همچنین نتهای مربوطه را به آدرس ایمیل اعلام شده ارسال نمایید
با تشکر
اشکال سایت آقای میرهادی تا شنبه حل خواهد شد. شما میتوانید برای دانلود نت های این مسابقه به قسمت “نت موسیقی” سایت مراجعه فرمایید.
salam lotfan tarikh va saate marhaleye 2vome mosabeghat dar khaneye honarmandan ra begooeid
KHOBE.TA BASHE AZ IN HARKATHA.AZ BIKARIYE 30 SALE BEHTARE.MA NAVABEGHE ZIADI DARIM KE MITAVANAND HAMZAMAN CLASSIC.JAZZ.ROCK.FLAMMMINNGOO VA BLUS YAD BEDAN. IN KE CHIZI NIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا زورم زیاده
YA BEBENEM CHE PESH MEAD
سلام من دنبال یکی دوتا ( البته یکی هم غنیمته ) قطعه کلاسیک هستم که البته برای سه نفر تنظیم شده باشه ممنون میشم اگه کمکم کنید.
salam man nabi chanta gheteye celasiic sakhtam
mikhastam nazare shomaharo ham bedonam
باسلام
دوستان گرامی به شما توصیه می کنم که در هر سطحی از موسیقی قرار دارین یه سر به کنسرواتوار تهران بیائین و در یکی از دوره های اوون شرکت کنید تا بعد متوجه بشین که خیلی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد هم می تونند از دوره های اوونجا بهره بگیرند.البته من دانشجوی پودمانی اوونجا هستم که در موسسه آموزش عالی آزاد نهاوند دارم درس می خونم .اما بچه های کنسرواتواری دروسی رو می خونن که فقط در کنسرواتوار تدریس میشه و در هیچ جای دیگه در کشور تدریس نمیشه ،مثل تاریخ هارمونی،هارمونی تخصصی قرن بیستم، فلسفه موسیقی ، آهنگسازی کاربردی ، هارمونی کاربردی پیشرفته،سازشناسی کاربردی پیشرفته و خیلی از دروسی که شاید هنوز من هم با اوونها
آشنایی ندارم .